Arrangementer & Overnatning i kongelig stil


Bestil ophold her:

Arrangementer, møder og kurser på Vitskøl Kloster kan arrangeres, så de passer netop til dit behov. Inkluderet er altid en garanteret behagelig og fascinerende oplevelse for dig og dine kolleger/medarbejdere.

Overnatning på Danhostel Vitskøl Kloster I Vesthimmerland lige ned til Limfjorden

Overnat på et af Nordeuropas ældste klosteranlæg. En historisk perle, som I dag fremstår som et unikt bygningsanlæg, der kan danne rammen om overnatninger for turister, samt kurser og konferencer. Faciliteterne er præget af storhed, enkelthed og kvalitet. Perfekt til din overnatning ved Limfjorden i Ranum.

Kirkesal Konference

Historiske rammer

Arrangementer af alle slags kan afholdes i vores smukke historiske sale. Og når arbejdsdagen slutter, er der plads til at alle kan hygge i vores store pejsestue, mens maden tilberedes i klosterets køkken og der dækkes op til middag under det hvælvede loft i munkekælderen. Og når I siger godnat, er det med udsigten til en rolig nat i vores enkle og smagfuldt indrettede værelser.

På Vitskøl Kloster kan pauserne bruges til gåture i den smukke natur ved Limfjorden - eller til tænksomme stunder i den historiske og arkitektonisk fascinerende klosterhave, hvor vi stadig dyrker de unikke urter, som fortidens munke brugte til madlavning og medicin.

Indretningen af klosteret er gjort med respekt for klosterets arkitektur - fra de brede planker i gulvene til malerierne, der afspejler klosterets spændende historie.

Kontakt os for tilbud

Vores kursus- og konferencegæster er oftest private og offentlige virksomheder eller foreninger.
Kontakt os for at få et tilbud, som passer til præcis dine behov, på 5135 7765 eller Kontakt os for tilbud