Arrangementer og overnatning i kongelig stil på Vitskøl Kloster


Vitskøl Kloster er en historisk perle, som i dag fremstår som et unikt bygningsanlæg, der kan danne rammen om arrangementer, møder, kurser og konferencer samt overnatning for turister.

Afhold arrangementer, møder, kurser og konferencer på Vitskøl Kloster

På Vitskøl Kloster er det muligt at afholde arrangementer, møder, kurser og konferencer. Disse kan arrangeres, så de passer netop til dit behov, og inkluderet er altid en garanteret behagelig og fascinerende oplevelse for dig og dine gæster/kolleger/medarbejdere.

Du kan læse mere om konferencer, kurser og møder på Vitskøl Kloster her. På Vitskøl Kloster er det desuden muligt at afholde konferencedøgn med aktivitet. Det kan du læse mere om her.

Overnat på Danhostel Vitskøl Kloster i Himmerland

Derudover er det muligt at overnatte på Danhostel Vitskøl Kloster. Når du overnatter her, overnatter du på et af Nordeuropas ædste klosteranlæg. Klosterets faciliteter er præget af storhed, enkelthed og kvalitet - perfekt til din overnatning i Himmerland ved Limfjorden. Læs mere om overnatning på Vitskøl Kloster her.

Bestil dit ophold på Danhostel Vitskøl Kloster her

Kirkesal Konference

Historiske rammer på Vitskøl Kloster

Arrangementer af alle slags kan afholdes i de smukke historiske sale her på Vitskøl Kloster. Og når arbejdsdagen slutter, er der plads til, at alle kan hygge sig i vores store pejsestue, mens maden tilberedes i klosterets køkken, og der dækkes op til middag under det hvælvede loft i munkekælderen. Når I siger godnat, er det med udsigten til en rolig nat i vores enkle og smagfuldt indrettede værelser.

Indretningen af klosteret er gjort med respekt for klosterets arkitektur - fra de brede planker i gulvene til malerierne, der afspejler klosterets spændende historie. Du kan se mere om faciliteterne og lokalerne på Vitskøl Kloster her.

På Vitskøl Kloster kan pauserne bruges til gåture i den smukke natur ved Limfjorden eller til tænksomme stunder i den historiske og arkitektonisk fascinerende klosterhave, hvor vi stadig dyrker de unikke krydderurter og lægeurter, som fortidens munke brugte til madlavning og medicin. Du kan læse mere om Klosterhaven og historien bag haverne på Vitskøl Kloster lige her.

Kontakt os for tilbud

Vores kursus- og konferencegæster er oftest private og offentlige virksomheder eller foreninger.
Kontakt os for at få et tilbud, som passer til præcis dine behov, på 5135 7765 eller via dette link.

Ønsker du at booke et værelse på klosteret, kan du gøre det her.